Ensah - TIE Kinetix - e-factureren e-facturen pakketselectie implementatie

 

TIE Kinetix heeft met de gemeente Amsterdam een contract getekend om ruim 20.000 leveranciers van de gemeente in staat te stellen elektronische facturen uit te wisselen met de gemeente Amsterdam via het FLOW Partner Automation platform van TIE Kinetix.

Ieder jaar versturen bedrijven ontzettend veel facturen naar de overheid. Omdat deze facturen grotendeels nog handmatig worden verwerkt en dit veel tijd en geld kost, zijn leveranciers van de Rijksoverheid sinds 1 januari 2017 verplicht om bij nieuwe inkoopovereenkomsten e-facturen in te dienen. Bovendien moeten alle aanbestedende diensten in Europa per november 2018 e-facturen kunnen ontvangen en verwerken.
E-facturen kunnen efficiënter verwerkt worden door de gemeente, en ook voor leveranciers werkt e-facturatie eenvoudiger en sneller.

Het FLOW Partner Automation platform van TIE Kinetix biedt overheidsinstellingen oplossingen voor e-facturering met bedrijven, van groot tot klein. Het platform biedt diverse modules voor het eenvoudig en beveiligd verzenden en ontvangen van elektronische facturen in EDI/XML, PDF of via een factuurportaal.

De komende maanden zal de implementatie van de gemeente Amsterdam plaatsvinden, waarna de uitrol naar leveranciers naar verwachting begin 2018 zal starten.

Jan Sundelin, CEO van TIE Kinetix: “We zijn een Nederlands bedrijf dat met toepassingen voor zowel overheid als het bedrijfsleven 30 jaar internationaal ervaring heeft. We zijn heel blij en trots dat de gemeente Amsterdam voor ons, als Nederlands bedrijf, heeft gekozen. Het bevestigt onze positie als pionier voor e-facturatie in deze markt.”

Kijk voor meer informatie op e-factureren met de overheid en bedrijven.

Over TIE Kinetix
TIE Kinetix hervormt de digitale handelsketen door het aanbieden van “Total Integrated E-Commerce” oplossingen. Deze oplossingen maximaliseren de omzet kansen door het minimaliseren van de energie en middelen die nodig zijn in het proces van online marketing, verkoop, levering en optimalisatie. Klanten en partners van TIE Kinetix profiteren constant van innovatieve, bewezen, hoogstaande technologieën, die worden ondersteund door 30 jaar ervaring en prestigieuze onderscheidingen. TIE Kinetix verzorgt de technologie, zodat onze klanten en partners zich kunnen blijven richten op hun kernactiviteiten.

TIE Kinetix is een beursgenoteerd bedrijf (Euronext Amsterdam: TIE) met kantoren in de Verenigde Staten, Nederland, Frankrijk, Duitsland, Verenigd Koninkrijk en Australië.

Voor meer informatie:

TIE Kinetix N.V.
Patrick van Boom
De Corridor 5d
3621 ZA Breukelen

T: +31-88-369-8000
E: info@TIEKinetix.com
W: www.TIEKinetix.com
Follow TIE Kinetix on Twitter: https://twitter.com/TIEKinetix
Follow TIE Kinetix on LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/TIE-Kinetix
Follow TIE Kinetix on Facebook: https://www.facebook.com/TIEKinetix

EINDE PERSBERICHT

Bron: TIE Kinetix persbericht