Ensah - factuurcongres 2018

 

Over het congres

Al meer dan 10 jaar volgt het Factuurcongres® de innovatie in factuurautomatisering op de voet. De markt heeft zich ontwikkeld van basis oplossingen voor het automatisch verwerken van facturen naar oplossingen die E-facturatie volledig integreren in bedrijfsprocessen. Daarmee is de factuur veel meer geworden dan een verzoek om betaling, maar onderdeel geworden van het financieel management van een organisatie.

 

Innovatie
Tijdens het Factuurcongres® staat innovatie centraal. Niet alleen de innovatie die te vinden is bij leveranciers van factuurautomatiseringsoplossingen, maar ook hoe je de factuur van toegevoegde waarde kunt laten zijn voor je bedrijfsprocessen. En wat betekenen technologieën en ontwikkelingen als Blokchain en Bitcoin voor de Financieel manager?
Daarnaast is er natuurlijk aandacht voor de wet- en regelgeving zoals de verplichtstelling vanuit de Rijksoverheid die in 2017 van kracht is geworden. Deze regelgeving moet eraan bijdragen dat E-factureren in het Nederlands versneld wordt ingevoerd. Hiermee loopt Nederland vooruit op de aanstaande Europese wetgeving. Dit heeft niet alleen grote impact op de top van het Nederlandse bedrijfsleven maar ook voor het MKB is de tijd aangebroken om de overstap te maken.

Programma
Met een divers, veelzijdig en interessant programma is het Factuurcongres® ook in 2018 weer het congres waar u in een dag volledig op de hoogte bent de mogelijkheden van e-factureren voor uw organisatie. Of u nu startend bent en uzelf wilt oriënteren op verschillende mogelijkheden die op de markt zijn, of dat u al verder bent en benieuwd bent hoe u factuurautomatisering kunt doorontwikkelen binnen uw organisatie. Op het Factuurcongres® vindt u antwoorden en inspiratie in de toonaangevende Keynotes, Praktijkcase, workshops of praktijkgerichte break-out sessies.

Onderwerpen
– Praktijkcases: Implementaties en use-cases
– Welke technologieën gaan uw wereld veranderen?
– Betalen en betaald krijgen: een verlengstuk van uw dienstverlening
– Wat is de impact van de Verplichtstelling door de Rijksoverheid?
– Kansen van nieuwe ontwikkelingen als de PSD2 en Acces to Account (XS2A)
– Blokchain technologie en Bitcoin? Wat kan ik ermee? Wat moet ik ermee?
– Fraude en fraudepreventie
– Onboarding
– Simpler Invoicing en Peppol
– Standaarden in de markt

Dit congres richt zich op een hoogwaardige doelgroep van eindgebruikers (managers, senior specialisten, zware beïnvloeders en/of (mede)beslissers in de DMU) die op de hoogte willen blijven van de huidige trends en ontwikkelingen en willen investeren in oplossingen op het gebied van facturering.

Dit congres is onmisbaar voor:
Professionals die betrokken zijn bij het gebruik, implementatie en beheer van Financiële- en administratieve software zoals:
– Financieel directeuren/ CFO
– Financieel manager
– Teamleider financiële afdelingen
– Projectleider
– Business analisten
– Informatiemanager
– IT-manager
– Applicatiebeheerder
– Functioneel beheerder

Deelname aan onze congressen is kosteloos voor senior medewerkers, managers en directieleden die werkzaam zijn bij eindgebruikersorganisaties. Stagiaires, werving & selectie bureaus, etc hebben niet de mogelijkheid om kosteloos aan dit congres deel te nemen.

 

Bron: factuurcongres.nl