Ensah factuurcongres 2017 e-factureren e-facturen

 

Het Factuurcongres ®
13 april 2017 –  8.30 uur – 17.00 uur
De Doelen ICC, Rotterdam 

10 jaar Factuurcongres®: Van Scan & Herken naar Geïntegreerde Systemen

Al 10 jaar lang volgt het Factuurcongres® de innovatie in factuurautomatisering op de voet. De markt heeft zich ontwikkeld van basis oplossingen voor het automatisch verwerken van facturen naar oplossingen die E-facturatie volledig integreren in bedrijfsprocessen. Daarmee is de factuur veel meer geworden dan een verzoek om betaling, maar onderdeel geworden van het financieel management van een organisatie.

Tijdens de 10e editie van het Factuurcongres® staat innovatie centraal. Niet alleen de innovatie die te vinden is bij leveranciers van factuurautomatiseringsoplossingen, maar ook hoe je de factuur van toegevoegde waarde kunt laten zijn voor je bedrijfsprocessen. En wat betekenen technologieën en ontwikkelingen als Blokchain en Bitcoin voor de Financieel manager?

Daarnaast is er natuurlijk aandacht voor de verplichtstelling vanuit de Rijksoverheid. Vanaf 1 januari 2017 is het voor leveranciers aan de Rijksoverheid verplicht om de factuur elektronisch aan te bieden. Deze regel geldt voor alle nieuwe overeenkomsten die vanaf dat moment worden gesloten. Deze regel moet eraan bijdragen dat E-factureren in het Nederlands versneld wordt ingevoerd. Deze regel is niet alleen van grote impact op de top van het Nederlandse bedrijfsleven maar ook voor het MKB is de tijd aangebroken om de overstap te maken.

Met een divers, veelzijdig en interessant programma is het Factuurcongres® het congres waar u in een dag volledig op de hoogte bent de mogelijkheden van e-factureren voor uw organisatie. Of u nu startend bent en uzelf wilt oriënteren op verschillende mogelijkheden die op de markt zijn, of dat u al verder bent en benieuwd bent hoe u factuurautomatisering kunt doorontwikkelen binnen uw organisatie. Op het Factuurcongres ® vindt u antwoorden en inspiratie in de toonaangevende Keynotes, Praktijkcase, workshops of praktijkgerichte break-out sessies.

2017 is het jaar waarin e-factureren definitief op de kaart wordt gezet. Bent u al voorbereid?

Onderwerpen
• Praktijkcases: Implementaties en use-cases
• Welke technologieën gaan uw wereld veranderen?
• Betalen en betaald krijgen: een verlengstuk van uw dienstverlening
• Wat is de impact van de Verplichtstelling door de Rijksoverheid?
• Kansen van nieuwe ontwikkelingen als de PSD2 en Acces to Account (XS2A)
• Blokchain technologie en Bitcoin? Wat kan ik ermee? Wat moet ik ermee?
• Fraude en fraudepreventie
• Onboarding
• Simpler Invoicing en Peppol
• Standaarden in de markt